Duyuru
2016 Burs Ve Kısmi Zamanlı İş Başvurusu Başlamıştır
22 Ağustos 2016 | 06:20

Başvuru için  TIKLAYINIZ.

Önemli Açıklama: Sistem dışarıdan erişime kapalı olduğundan başvurularınızı sadece GAZİ ÜNİVERSİTESİ kampüslerindeki bilgisayarlardan yapabilirsiniz. ( Merkez Kütüphanedeki bilgisayarları veya wireless'ı kullanabilirsiniz.) 

Açıklama;

Başvurular 30.09.2016 tarihinde sona erecektir.

Öğrenci Danışma Merkezi web sayfasında “Sosyal Durum Belirleme ve Burs Başvuru Formu" yayınlanmıştır. Bu form burs almak isteyen öğrencilerimiz tarafından doldurularak Üniversitemiz Burs Bilgi Sistemine kaydedilmektedir. Söz konusu sistem aracılığıyla öğrenciler başarı ve sosyo-ekonomik durumlarına göre puanlanarak sıralanmakta ve bu sıralama çerçevesinde yapılan gerekli belge incelemeleri ve mülakat sonucunda burs almaya hak kazanan ihtiyaç sahibi öğrencilere ilgili burs sağlanmaktadır.

Başvuru Formunda, belirtilen KYK, TEV, MEHMET ZORLU VE SABANCI VAKFI Burslarından sadece bir bursu işaretleyebilirsiniz. Burs Kontenjanlarını ( duyurularda mevcut ) ve şartlarını kontrol ederek kendinize uygun bursu seçebilirsiniz.

Başvuru Formunuzu yanlış doldurdugunuz takdirde Öğrenci sisteminden bir kere iptal etme ve tekrar doldurma imkanınız  vardır. Eğer sorununuzu çözemezseniz merkezimize şahsen başvurmanız gerekir.

KYK Bursuna başvuru yapan öğrencilerimiz, KYK Web sayfasından https://eyurtkur.kyk.gov.tr/tr/Anasayfa (Başvuru sayfası açıldığında) Başvuru Formunu da doldurup talep edildiğinde diğer evrakları ile birlikte ileri bir tarihte bildirilecek olan yer ve zamanda teslim edeceklerdir. 

 TEV Bursuna başvuru yapan öğrencilerimiz, TEV Web sayfasından https://www.tev.org.tr/guncel/default/GUNCEL/82/0/0  (Başvuru sayfası açıldığında) Başvuru Formunu da doldurup talep edildiğinde diğer evrakları ile birlikte ileri bir tarihte bildirilecek olan yer ve zamanda teslim edeceklerdir.

background image