2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Ek Madde-1 Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları
5 Eylül 2018 | 16:06

Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Üniversitemizin Mühendislik Fakültesi programlarına

Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi için Tıklayınız.

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde (Maltepe Kampüsü) alınacaktır. Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

BAŞLANGIÇ TARİHİ :  10/09/2018 Saat:  09:00     BİTİŞ TARİHİ : 11/09/2016 Saat:  17:00

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Kayıt Kabul Dilekçesi indirmek için Tıkayınız

2- YGS/LYS sonuç belgesi.

3- Yeni tarihli öğrenci belgesi (08 Eylül 2018 tarihi itibari ile), (e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.)

4- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (1995 yılı ve öncesi doğum tarihli erkek öğrencilerden istenecek olup e-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir.)

5- Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar

6- 6 adet fotoğraf.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (ogris.gazi.edu.tr) adresinden takip edebilirler.

Hazırlık muafiyet sınavının I. aşaması 17 Eylül 2018 günü, saat 10.00’da; II. aşaması 19 Eylül 2018 günü, Yabancı Diller Yüksekokulunda (Gazi Üniversitesi, Gölbaşı Yerleşkesi, Gölbaşı/ANKARA) yapılacaktır. Öğrenciler Yabancı Diller Yüksekokulunun web sayfasından sınav salonlarını öğrenebilirler.