Duyuru
2020-2021 Güz Yarıyılı Derslerinin Başlaması
6 Ekim 2020 | 10:55

 

Gazi Üniversitesinin Değerli Akademisyenleri ve Öğrencileri

 

Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı 05 Ekim 2020 Pazartesi günü başlayacaktır. Daha önce de duyurulduğu üzere akademik takvim Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın açılış dersi ile başlayacak ve 05-09 Ekim 2020 tarihleri arasında Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak çevrimiçi oryantasyon eğitim programı düzenlenecektir. Bununla birlikte üniversitemiz öğrencilerinin ders kayıtları, lisansüstü programlarımıza öğrenci kayıtları, 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ek yerleştirme ve 2020 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) yerleştirme sonuçlarına ilişkin işlemler de bu hafta içerisinde devam edecektir.

Öğrenci ve akademisyenlerimize yönelik çevrimiçi eğitim ve oryantasyon programlarının devam edecek olması, öğrencilerimizin ders kayıt ve onay süreçlerinin eksiksiz bir şekilde tamamlanması, lisansüstü öğrencilerimizin kayıtlarının alınması, merkezî yerleştirme süreçleri küresel COVID-19 salgını nedeniyle ötelenen YKS ek yerleştirme ve DGS yerleştirme sonuçlarıyla yerleşen öğrencilerimizin kayıt işlemleri yapılması gerekliliği nedeniyle dersler, 12 Ekim 2020 Pazartesi günü itibariyle başlayacak olup 05-09 Ekim 2020 tarihlerinde uygulanan oryantasyon eğitimiyle çakışmasından dolayı yapılamayan dersler için öğretim elemanlarımız Güz Yarıyılı içerisinde kendi belirledikleri gün ve saatte bir telafi dersi yapacaklardır. 

Tüm hazırlıkların ve kayıt işlemlerinin tamamlanmasının ardından Öğrenme Yönetim Sistemi (lms.gazi.edu.tr) 12 Ekim 2020 günü itibariyle öğrenci ve öğretim elemanlarımızın kullanımına açılacaktır. 

 

background image