Dikey Geçiş Sınavı İle Fakültemize Tercih Edecek Öğrencilerimize Dikkatine
9 Ekim 2020 | 09:29

Fakültemizde Türkçe eğitim veren bölüm yoktur en az %30 ve %100 İngilizce eğitim verilen bölümlerimizde hazırlık eğitimi zorunludur.

Gazi Üniversitesi Yabancı Diler Yüksek Okulunca yapılacak olan hazırlık muafiyet sınavında başarısız olan öğrenciler Gazi Üniversitesi Yabancı Diler Yüksek Okulunda iki dönem hazırlık okuyup başarılı olmak zorundadır.

Gazi Üniversitesi Yabancı Diler Yüksek Okulunda iki yıl başarısız olan öğrencilerin Gazi Üniversitesi Fakültesi ile ilişiği kesilir.

Muafiyetleri Gazi Üniversitesi Önlisans ve Lisans Kredi Transferi ve İntibak İşlemleri Yönergesine göre yapılır D. G. S. ile kayıt yaptıran öğrenci kayıt tarihinden sonra beş iş günü içinde gazi üniversitesi mühendislik fakültesine ders içerikleri ve transkripti ile şahsen başvuracaktır.