GUZEM 2016-2017 Güz Dönemi Ortak Dersler Duyurusu
9 Ekim 2016 | 14:52

Üniversitemiz 2016-2017 güz eğitim döneminde, Türk Dili, Yabancı Dil ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ortak derslerine kayıt yaptırmış ön lisans ve lisans öğrencilerimiz, aşağıdaki bilgilerle uzaktan eğitim sistemi üzerinden ilgili derslere erişebilirler.

Kullanıcı adı: Öğrenci numaranız
Şifre: Tc kimlik numaranızın ilk 6 hanesi

* Yabancı uyruklu öğrenciler aynı bilgilerle giriş yapacaklardır. Öğrenci bilgi siteminde T.C. kimlik numarası kayıtlı olmayan yabancı uyruklu öğrencilerin sisteme giriş yapabilmek için fakültesinin öğrenci işlerine giderek kimlik numaralarını öğrenci bilgi sistemine kaydettirmeleri gerekmektedir.

** Sisteme girişte sorun yaşıyorsanız guzem@gazi.edu.tr adresine öğrenci numaranızı belirterek e-posta gönderebilirsiniz.

*** Bu derslerle ilgili sınav tarihleri öğrenci işleri web sitesinden daha sonra duyurulacaktır. Lütfen duyuruları takip ediniz.