Mühendislik Tamamlama Programı Kapsamında Fakültemize Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine
20 Ekim 2020 | 09:11

2020 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programı kapsamında Fakültemize yerleşen öğrenciler kayıtlarını aşağıda sayılan belgelerle 19-23 Ekim 2020 tarihleri yaptıracaklardır.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1- 2020-Mühendislik Tamamlama Sınavı sonuç belgesinin internet çıktısı

2- Asılları görülmek koşuluyla lisans diplomasının ya da geçici mezuniyet belgesinin fotokopisi

3- Aslı görülmek koşuluyla T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdan Fotokopisi

4- Son 6 ay içinde çekişmiş 6 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda fotoğraf

5- Askerlik Durum Belgesi (1998 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için istenmekte olup belge askerlik şubelerinden alınacaktır.)

6- Lise Diploması

7-  İkametgah belgesi (E-Devletten alınabilir.)

2020-Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programı kapsamında Üniversitemizin zorunlu yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan programlarına yerleştirilen öğrenciler için yapılacak yabancı dil muafiyet sınavının tarihi bu sayfadan bilahare duyurulacak olup sınav hakkında ayrıntılı bilgiye Yabancı Diller Yüksekokulunun web sayfasından  (https://ydyo.gazi.edu.tr/) ulaşılabilir.