Duyuru
TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2017 Yarışma Süreci Başladı
17 Şubat 2017 | 06:04

TÜSİAD tarafından düzenlenen Gazi Teknoloji Transfer Ofisi ve Gazi Teknopark'ın da paydaşları arasında yer aldığı, TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! 2017 yarışma süreci başladı! Benim fikrim iş yapar! diyen tüm üniversite gençlerini 9 Ocak – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında ekiplerini kurup, fikirlerini detaylandırarak, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasına katılmaya davet ediyoruz.

Bu yarışma ile temel hedefimiz, siz gençlere iş fikirlerinizi hayata geçirmenizi kolaylaştıracak kapılar açmak. Girişimcilik ruhunu hiç kaybetmemiş bir kurum olarak, geleceğin girişimcilerine kılavuz olmak. 2011 yılında pilot bir proje olarak Ankara’da başlattığımız, “Bu Gençlikte İŞ Var!”, 2016 yılında ülke çapında 70 il ve 144 üniversiteden 3195 gencin başvurduğu ve binlercesinin takip ettiği bir organizasyona dönüştü! Bu sene bu rakamları sizlerin katkıları ile daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz. Siz de hemen şimdi, bu linke ( https://www.bugenclikteisvar.com/destek ) tıklayarak topluluğunuz adına yarışma sürecine destek vermek için kayıt yaptırabilir, TÜSİAD’ın sunduğu bu eşsiz deneyimin bir parçası olabilirsiniz.

Yarışma sonunda en çok başvuru yapan üniversiteye TÜSİAD Girişimcilik Bayrağı vermenin yanı sıra bu sene yarışma sürecinde en aktif çalışan öğrenci kulübü temsilcilerini İstanbul’da düzenleyeceğimiz Ödül Töreni’ne davet etmeyi planlıyoruz.Kulübünüzün tüm üyelerini bu yolculuktan haberdar edin, bu benzersiz deneyimi yaşaması için herkesi yarışmaya davet edin. Çevrimiçi ve çevrimdışı tüm kanallarda paylaşın, fikri olan dostlarınızın girişimcilik serüveninde yepyeni bir sayfa açmalarına katkı sa ğlayın. Bizi web sitemiz ( www.bugenclikteisvar.com ) ve sosyal medya hesaplarımızdan takipte kalın! Girişimcilik serüveninizle ilgili detayları #tusiad #bugenclikteisvar hashtagleri ile paylaşmayı ihmal etmeyin!

Heyecanla bekliyoruz çünkü…

… eminiz, Bu Gençlikte İŞ Var!

“TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” 2017 Başlıyor!

Hazır mısınız?

TÜSİAD “Bu Gençlikte İŞ Var!” diyor, 2017 yarışma süreci başlıyor!

Benim fikrim iş yapar! diyen tüm üniversite gençlerini 9 Ocak – 20 Şubat 2017 tarihleri arasında ekiplerini kurup, fikirlerini detaylandırarak, “TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!” yarışmasına katılmaya davet ediyoruz.

Proje hakkında detaylı bilgi için:

www.bugenclikteisvar.com

www.facebook.com/BuGenclikteIsVar

www.twitter.com/genclikteisvar https://www.instagram.com/bugenclikteisvar/ https://bit.ly/BuGenclikteIsVar-LinkedIn


Başvuru Şartları

Yarışmaya başvurabilmek için;

- T.C. vatandaşı olmak;

- Üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarına devam etmek;

- 1 Ocak 2017 itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak;

- 2 ila 5 kişiden oluşan bir ekip oluşturmak;

- Fikrin kapsadığı ürün veya hizmetten ticari kazanç elde etmek amacıyla tüzel kişilik kurmamış olmak gerekmektedir.

Ödüller

1. ödülü 75.000 TL

2. ödülü 50.000 TL

3. ödülü 25.000 TL

YARIŞMA TAKVİMİ

Başvuru
9 Ocak – 20 Şubat


Ödüller
Ön eleme sonuçlarının açıklanması   9 Mart

Eğitim Kampı  15-19 Mart

Rehberlerle çalışma dönemi   20 Mart – 15 Mayıs

Ödül Töreni  17 Mayıs

Yarışma başvuruları 20 Şubat 2017 saat 17:30’a kadar alınacaktır. Her girişimci adayı sadece bir ekiple ve her ekip sadece bir fikir ile yarışmaya başvurabilir. Alınan başvurular, 21 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında bağımsız bir ön jüri tarafından değerlendirilecek, ön elemeyi geçen ekipler 9 Mart 2017 tarihinde açıklanacaktır. Yarışmaya devam edebilmek için ön elemeyi geçen ekip üyelerinden en az ikisinin 15- 19 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Eğitim Kampı’na katılımları zorunludur. Eğitim Kampı’na katılacak 30 ekipten kampın ilk günü taslak iş kanvaslarını sunmaları beklenecektir. 3 günlük eğitim boyunca geliştirilecek iş planları kampın son gününde TÜSİAD üyelerine sunulacak, ve seçilen 12 ekip yarışmanın bir sonraki etabı olan rehberlerle çalışma sürecine geçmeye hak kazanacaktır.20 Mart – 15 Mayıs arasında TÜSİAD rehberleri ile çalışarak iş fikirlerini geliştirme ve iş planlarını hazırlama imkanı bulacak yarışmacılar, 17 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek ödül töreninde final jürisine sunumlarını yapacak ve ilk üç projeye para ödülü verilecektir.

background image