Yatay Geçiş Başvuru Sonuçlarına Göre Fakültemize Kesin Kayıt Yapacak Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler
6 Eylül 2017 | 18:33

2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA (EK MADDE-1) YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARINA GÖRE FAKÜLTEMİZE KESİN KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

Merkezi yerleştirme puanıyla (Ek Madde-1 kapsamında) Mühendislik Fakültesi programlarına kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıtları aşağıda belirtilen tarihlerde Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri bankolarından alınacaktır (Mühendislik Fakültesi Maltepe Yerleşkesi) . Kayıt için öğrencilerin şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Şahsen müracaat edemeyecek öğrenciler, noterden vekâletname verecekleri kişiler aracılığıyla kayıtlarını yaptırılabilirler.

KESİN KAYIT TARİHLERİ

KESİN KAYIT TARİHİ

BAŞLANGIÇ

BİTİŞ

Tarih: 11/09/2017

Saat:  09:00

Tarih: 12/09/2017

Saat:  17:00

* Kayıt tarihinde müracaat etmeyen adaylar bu haklarından vazgeçmiş sayılacaklardır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1- Kayıt kabul dilekçesi

2- YGS/LYS sonuç belgesi

3- 2017-2018 eğitim-öğretim yılı güz dönemine ait öğrenci belgesi (e-devlet üzerinden alınan öğrenci belgeleri de kabul edilecektir.)

4- Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (erkek öğrencilerden istenecek olup e-devlet üzerinden alınan belgeler de kabul edilecektir.)

5- Kayıtlı bulunulan üniversiteye ait öğrenci kimlik kartı ile bu karta bağlı diğer kartlar

6- 6 adet fotoğraf.

Kayıt için istenilen belgelerin yeni tarihli ve onaylı olması gerekmektedir.

Öğrenciler, kayıttan sonra tüm işlemlerini (ogris.gazi.edu.tr ve mf.gazi.edu.tr) adreslerinden takip edebilirler.

Hazırlık muafiyet sınavının I. aşaması 11 Eylül 2017 günü, saat 10.00’da Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde ( Mühendislik Fakültesi Maltepe/ANKARA Yerleşkesinde; II. aşaması 13 Eylül 2017 günü, saat 10.00’da Yabancı Diller Yüksekokulunda (Gazi Üniversitesi, Gölbaşı Yerleşkesi, Gölbaşı/ANKARA) yapılacaktır.

DİLEKÇE