Dekana Sor Etkinliğimiz
23 Kasım 2020 | 10:22

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 Kasım 2020 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın sürpriz katılımıyla başlayan “MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANINA SORUYOR” sohbet toplantısında fakültemiz öğrencileriyle beraber olduk. Öğrencilerimizin büyük takdirini toplayan Rektörümüz “öğrenci odaklı bir üniversite” olarak çalışmalarımızı sürdürdüklerini belirtti.

Fakültemizde ilk kez yapılan ve tüm öğrencilere gönderilen eposta ile yapılan bildirim sonucu davet edilen tüm öğrencilere açık olarak yapılan sohbet toplantısında, IEEE, ACM, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği bölümleri öğrenci topluluk başkanları canlı olarak katılmış, diğer öğrencilerimiz ise pasif olarak takip etmiş ve çevrimiçi sorular sormuşlardır.

Öğrenci toplulukları ile yapılan sohbet toplantısında Dekanımız Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu öğrencilerin farklı alanlarda sorduğu soruları samimiyetle cevaplandırmıştır. Yaklaşık 90 dakika süren toplantıda, sorulan 20’ye yakın soruyu cevaplandıran Prof. Sağıroğluna öğrencilerimiz çoğunlukla, pandemi döneminde eğitim-öğretim, ders içerikleri, sınav tarihi ve kuralları, sorular, internet bağlantıları, kaliteli eğitim, uzaktan eğitim portalındaki aksaklıklar veya eksikler, sosyal imkanlar, vize haftası, yaz okulu, stajlar, mesleki eğitim, ders saatlerinin yetersizliği, aktif programların kullanımı, yüz yüze eğitime tekrar ne zaman başlanacağı,  topluluklara daha fazla sosyal alan ayrılması, fakültenin sosyal imkanları ve öğrencilere sunduğu alanlar üzerine  sorular sordular.

 

background image