MÜDEK Değerlendirme Takımının Fakültemiz Ziyareti
5 Mart 2024 | 15:00

Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) 2023-2024 Değerlendirme Dönemi Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Değerlendirme Takımı, Fakültemizde 3-4-5 Mart 2024 tarihlerinde çalışmalarda bulunarak değerlendirmesini tamamladı. MÜDEK Değerlendirme Takımı, değerlendirme raporunu Üniversitemiz Eski Senato Salonu’nda yapılan toplantıda açıkladı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Prof. Dr. Yücel Gelişli ile Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nun katıldığı toplantıda Takım Başkanı Prof. Dr. Bülent E. Platin, Asil Değerlendiriciler Prof. Dr. Onur Kaya, Prof. Dr. Zerrin Aladağ, Prof. Dr. S. Fehime Çakıcıoğlu, Eş Değerlendiriciler Prof. Dr. Birol Elevli, Nilgün Ekermen, F. Rana Arıbaş ile Öğrenci Değerlendirici Pınar Şimşek yer aldı.

MÜDEK 2024-1