Dekanlar Kurulu 2. Toplantısı
8 Kasım 2020 | 21:17
Dekanlar Kurulunun 2. Toplantısı Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu ev sahipliğinde Şehit Mustafa Avcu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Dekanlar Kurulu, Dekanlarımız arasında bilgi, deneyim ve işbirliği artırılması, belirlenen hedeflere daha hızlı ulaşılması, ve Gazi Üniversitesinin eğitim-öğretim kalitesinin artırılmasına yönelik olarak ayda bir yapılan bir toplantı olup, ele alınan konular rektörlüğümüze bir rapor olarak sunulmaktadır. 
Toplantıda, modern ve kısıtlayıcı olmayan yeni web sitesine geçiş, Gazi TTO ve Gazi Proje Ofisinin kamu-özel sektör ile üniversitemiz arasında proaktif rol alması ve fakültelerimize proje hazırlama konusunda daha çok destek olunması, ve Gazi Üniversitesinin araştırma üniversitesi sıralamasının değerlendirilmesi ve gereken önlemlerin alınması olmak üzere dört ana gündem maddesi ele alınmıştır. 
 
Toplantımıza Prof. Dr. Musa YILDIZ hocamız da katılmış, fakülte dekanlarımızdan çalışmalarıyla ilgili bilgiler almış ve hocalarımızla fikir alışverişinde bulunmuştur. 
 
Başarının her zaman ödüllendirilmesi gerektiğine inanan Sayın Rektörümüz, Eczacılık Fakültesi Dekanımız  Eczacılık Fakültesi Dekanlar Kurulu Başkanlığına seçilen Dekanımıza bir tebrik plaketi sunmuştur.
background image