Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’dan Öğretim Üyelerimize Teşekkür Belgesi Takdimi
20 Şubat 2021 | 13:45

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Senato Toplantısının başında Ufuk2020 Marie Sklodowska-Curie Burs ve Dolaşım Destekleri – COFUND 2020 Çağrısında Avrupa Komisyonundan Üniversitemize proje kazandırılması kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayı Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı, Prof. Dr. Olcay Ersel Canyurt, Prof. Dr. Yusuf Usta ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Aycan’a teşekkür belgesi takdim etti.  

Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı, Prof. Dr. Olcay Ersel Canyurt, Prof. Dr. Yusuf Usta ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Aycan’ı tebrik eden Prof. Dr. Musa Yıldız, bu projenin ülkemiz ve Üniversitemiz için ilk ve örnek bir çalışma olduğunu, toplamda 4.8 milyon avronun ülkemize kazandırılmasının mutluluğunu yaşadığını, bu projeye ve Üniversitemizde yapılacak bütün projelere rektör olarak elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi. Prof. Dr. Salamcı ise, bu kaynağı ülkemize ve Üniversitemize kazandırmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Prof. Dr. Metin Uymaz Salamcı, Prof. Dr. Olcay Ersel Canyurt, Prof. Dr. Yusuf Usta ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Fatih Aycan adına dikilmiş birer adet fidanın sertifikasını da hediye etti.

Makina Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizi kutlar  başarılarının devamını dileriz.
Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

background image