Risk Yönetim Süreci Bilgilendirme Eğitimi
24 Şubat 2021 | 13:00

Fakültemizde 22.02.2021 tarihinde Risk İzleme ve Yönlendirme Komisyonu ve İç Denetim Birim Başkanlığının işbirliği ile “Risk Yönetim Süreci Eğitimi’ düzenlemiştir. Açılış konuşmasını Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Şeref SAĞIROĞLU’ nun yaptığı eğitime Rektör yardımcımız ve Risk İzleme ve Yönlendirme Komisyon Başkanı Prof. Dr. Fazlı POLAT, Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı, Prof. Dr. Özgür İlke ATASOY ULUSOY, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Yusuf KÜTÜK, İç Denetim Birimi Başkanı Sevgi BOZKURT, aynı birimden M.Hilal TEMİZ TURHAL ile Hakan DOMAÇ  , Fakültemiz Dekan yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Kürşad İŞLEYEN , Fakülte Sekreterimiz Savaş AKYIL , Fakültemiz ve Mimarlık Fakültesi risk ekipleri katılmıştır. Eğitimde  Risk İzleme ve Yönlendirme Komisyonu sunumu, Risk Yönetim Süreci Eğitimi , Soru & Cevap kısmı ve gelecek planlamaları aktarılmıştır.