Üniversitemiz İnceleme Heyeti İzmir’deki Çalışmalarını Tamamladı
4 Kasım 2020 | 09:37

Gazi Üniversitesi tarafından 30 Ekim Cuma günü saat 14.51'de (T.S), İzmir’in Seferihisar ilçesinin güneybatısında, Doğanbey Payamlı köyüne yaklaşık 24 km mesafede, Ege Denizi içinde, 17 km derinlikte meydana gelen deprem sonrası bölgede incelemelerde bulunmak üzere kurulan inceleme heyeti İzmir’deki çalışmalarını tamamladı.  

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ın destekleri ile Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. A. Samet Arslan başkanlığında kurulan inceleme heyeti 2 Kasım’da İzmir’de incelemelerde bulundu. Heyet ilk yapılacak üniversite senato toplantısında da ayrıntılı bilgi verecek.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu ve Prof. Dr. A. Samet Arslan; yerbilimleri, deprem mühendisliği, betonarme yapılar, beton ve yapı malzemeleri ve zemin mekaniği konularında uzman olan heyetin yaptığı incelemelerle ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a bilgi verdi.

Heyet Prof. Dr. A. Samet Arslan, Prof. Dr. Sabahattin Aykaç, Prof. Dr. S. Oğuzhan Akbaş ve Doç. Dr. Bülent Özmen’den oluşmaktadır.

 

background image