YÖK SİS Mezun Bilgi Girişi Talep Formu

Öğrencilerimizin mezuniyetinin e-Devlete (YÖK-SİS) işlenebilmesi  için YÖK SİS bilgi girişi talep formunu doldurulup imzalandıktan sonra ekine;
  • Lisans diploması ön ve arka yüzü,
  • Nüfus cüzdanı ön ve arka yüzü,
  • Var ise not dökümü
taratılıp eklendikten sonra ogrencimuh@gazi.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

YÖK SİS Mezun Bilgi Girişi Talep Formu için Tıklayınız

Not: Lisans Diplomasını teslim almayan öğrencilerimizin mezuniyetinin e-Devlete (YÖK-SİS) veri girişi yapılamaz. Lisans Diplomasını teslim almayan öğrencilerimizin diplomasını teslim almaları için, Çıkış /Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı (kayıp ise Türkiye geneli yayın yapan herhangi bir gazeteye vereceğiniz kayıp ilanının aslı) ile birlikte şahsen veya noter vekiliniz aracılığı ile Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Fakülte Öğrenci İşlerine müracaat edebilirsiniz.