İleri İmalat Teknolojileri Laboratuvarı Düzenlenen Törenle Hizmete Açıldı
9 Ağustos 2023 | 15:00

Yetiştirdiği binlerce mezunu ile Türkiye’nin geleceğine yön vermeye devam Üniversitemiz, “İleri İmalat Teknolojileri Laboratuvarı”nı hizmete açarak önemli bir atılım daha yaptı. TUSAŞ’ın katkıları ile fakültemizde açılan laboratuvar, Ülkemizin savunma sanayindeki başarılarına yenilerinin eklemesinde önemli rol oynayacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen açılış törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır,  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Rahmi Ünal, TUSAŞ Mühendislik Genel Müdür Yardımcısı Dr. Özkan Altay, Prof.  Dr. Erdal Çelik, Dr. Süleyman Demir, öğretim üyeleri, konuklar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, laboratuvarın Ülkemiz ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti. Laboratuvarın açılışına katkı sunan herkese teşekkürlerini ayrı ayrı ileten Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesindeki çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

Açılış konuşmasının ardından İleri İmalat Teknolojileri Laboratuvarının kurdelesi Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ve konuklar tarafından kesildi. Tören laboratuvarın gezilmesi ve toplu fotoğrafların çekilmesinin ardından sona erdi.

 

-1

-1

 

TAİ-2

TAİ-1

TAİ-3

 

-1

 

 

 

background image