Okusun da Büyüsün" Projesiyle Kahramanmaraş'ta Yeni Bir Kütüphane Açtık
29 Mayıs 2024 | 11:00

Fakültemiz Gazi Endüstri Topluluğu (GaziENT), sosyal sorumluluk projeleriyle de geleneği devam ettiriyor. Topluluğun önemli projelerinden biri olan "Okusun da Büyüsün" (ODB) projesi kapsamında, 10. kütüphanesini Kahramanmaraş Başdervişli İlkokulu/Ortaokulu’nda açarak üniversitemizi ve fakültemizi gururlandırdı. Topluluk, iki günlük etkinlik süresince, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı ve onların geleceklerine ilham kaynağı oldu.

Topluluk, bu anlamlı projede desteklerini sunan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’nu ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti. Dekan Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu topluluk temsilcilerine çay ve pasta ikram ederek onlarla bir süre sohbet etti ve onlara bu çabalarından dolayı teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca, her zaman her çabada özverili desteklerini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız da teşekkür etti.