Dergimiz Q3 Seviyesinde
20 Haziran 2024 | 14:00

Dergi-1

DERGİMİZ Q3 SEVİYESİNDE

38 yıldır yayın hayatını sürdüren, Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dergimiz bir ilke daha imza atmıştır.

2010 yılında, WoS SCI-E kapsamında taranmaya başlamış ve bugüne kadar ülkemizde en önde gelen Bilimsel Dergiler arasında yerini almıştır.

Sizlerinde özverili desteğiyle son yıllarda göstermiş olduğumuz IF değerlerindeki artış ve seviyeyi koruma durumu devam etmiş ve 2023 yılı değerleri itibariyle dergimiz WoS IF  Catagorisinde, Engineering/Multidiciplinary  Q3 seviyesine ulaşmıştır.

Bu başarı, hiç şüphesiz makalelerin bilimsel içeriklerinin, literatüre katkı seviyesinin ve son 2 yılda dergimize yapılan atıfların takip edilmesinin sonucudur.

TÜRKÇE yayın yapan bir Dergi olarak, bu seviyeye ulaşmamızda vermiş olduğunuz katkı ve desteklerinizden dolayı teşekkür eder, katkılarınızın devamını dileriz.

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu
Mühendislik Fakültesi Dekanı