Kalite Komisyonu Birim Ziyareti
26 Haziran 2024 | 15:00

Üniversitemizde kalite kültürünün içselleştirilmesi ve kalite güvencesi sisteminin güçlendirilmesi amacıyla 26.06.2024 tarihinde Rektör Yardımcısı ve Kalite Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR ve Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Deran OSKAY tarafından Fakültemize bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda Fakültemiz 2023 yılı iç değerlendirme raporuna yönelik Kalite Komisyonu Danışman Üyesi Prof. Dr. Deran OSKAY tarafından geri bildirim gerçekleştirilmiş ve ayrıca Kalite Koordinatörlüğü Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR tarafından iç değerlendirme raporu ve kalite iyileştirme planı izleme raporu hazırlanmasına yönelik bilgilendirme yapılmıştır. Toplantıyı ilerleyen saatlerde ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ise kalite kültürünün yaygınlaştırılmasının önemi hakkında bir konuşma gerçekleştirmiştir.

Kalite Ziyaret 2024 --1

Kalite Ziyaret 2024-2