2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Törenimiz
8 Temmuz 2024 | 12:00

 Fakültemiz 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlediği törenlerle mezunlarını uğurladı. 6 Temmuz’da Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği, 7 Temmuz’da ise Bilgisayar Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği ile Makine Mühendisliği Bölümlerinin öğrencileri mezuniyet sevincini yaşadı.

6 Temmuz’da yapılan törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, 7 Temmuz’daki törene ise Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız katıldı. Törenlerde  Dekanımız Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Filiz Derekaya, Doç. Dr. Mehmet Feyzi Akşahin, bölüm başkanları, bölüm başkan yardımcıları, öğretim elemanları, öğrenci aileleri ve öğrenciler de yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenler protokol konuşmalarıyla devam etti. Dekanımız Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu törenlerde yaptığı konuşmada Mühendislik Fakültesiyle ilgili bilgiler verdi. Öğrencileri mesleklerinin gereğine uygun donanıma sahip bireyler olarak mezun etmenin gururunu yaşadıklarını anlatarak  mezunlara meslek hayatlarında başarılar diledi. Dekanımız Prof. Dr. Mollamahmutoğlu, katkı ve desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a, emeklerinden dolayı öğrencilerin ailelerine, özverili çalışmalarından dolayı ise öğretim elemanlarına ve idari personellerine teşekkür etti.

2024 Mezuniyet__-1

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır, konuşmasına öğrencileri, anne-babaları ve eğitimcileri kutlayarak başladı. Üniversitemiz hakkında bilgiler de veren Prof. Dr. Ramazan Bayındır, “Toplumumuzun yaşam kalitesinin artmasına ve ülkemizin sürdürülebilir gelişmesine hizmet eden, bilim ve teknoloji alanlarında yenilikçi, yönlendirici, katılımcı ve paylaşımcı bir kurum olan Gazi Üniversitesi, çağdaş uygarlığın uzak ufuklarını, ülkemizin yakın geleceğinde görebilmek için 98 yıldır üzerine düşen görevi yapmaktadır” dedi.

Prof. Dr. Ramazan Bayındır, emeklerinden dolayı öğrencilerin ailelerine ve öğretim elemanlarına teşekkür etti. Mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Prof. Dr. Bayındır, Üniversitemizin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

2024 Mezuniyet__-3

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız ise törende yaptığı konuşmada, kendisinin de Gazi Üniversitesi mezunu olduğuna değindi. Üniversitemize ilk defa 1984 yılında adım attığını ve bu tarihten itibaren Gazili olmanın gururunu her zaman yaşadığını belirten Prof. Dr. Musa Yıldız, 1988 yılında mezuniyet heyecanını hissettiğini belirtti. 

Mezun öğrencilere iş hayatına atılma sırasının kendilerine geldiğini anlatan Prof. Dr. Musa Yıldız, mezunlardan, Gazi Üniversitesini her zaman güzel anılarla hatırlamalarını istedi.

Mezunları ve ailelerini tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, mezunlara “Yolunuz ve bahtınız açık olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Mezunlar adına yapılan konuşmalardan sonra mezuniyet andı okundu. Öğrencilerin büyük bir coşkuyla keplerini attığı törenler konserin ardından sona erdi.

2024 Mezuniyet__-2

 

2024 Mezuniyet Töreni-1

2024 Mezuniyet Töreni-2

2024 Mezuniyet_bölümler-6

2024 Mezuniyet_bölümler-3

2024 Mezuniyet_bölümler-1

2024 Mezuniyet_bölümler-2

 

2024 Mezuniyet_bölümler-5

2024 Mezuniyet_bölümler-4

 

2024 Mezuniyet-5

2024 Mezuniyet-2

 

2024 Mezuniyet-3

2024 Mezuniyet-1

2024 Mezuniyet-4

 

background image